Συλλέκτης

Συλλέγεις υλικά; Προσφέρουμε άμεση πρόσβαση σε καθαρά και διαχωρισμένα υλικά στη πηγή μειώνοντας το κόστος της συλλογής & της ανακύκλωσης Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη συλλογή, διακίνηση ή επεξεργασία των υλικών είναι με συνδρομή.


Request LIve DEMO

Συμπλήρωσε την φόρμα και ζήτησε μία ζωντανή παρουσίαση της πλατφόρμας δωρεάν

Θελω παρουσιαση

Βήμα 1

Καλώς ήρθες στη πλατφόρμα της recycglobe θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τα παρακάτω πεδία για να μπορείς ελεύθερα να παρακολουθείς την ροή των υλικών από τους διαθέτες κι να οργανώνεις την συλλογή τους. Ξεκινάμε!!! Για να εγγραφείς συμπληρώνεις :
• email ,όνομα χρήστη(username) και κωδικό.
επιλέγεις Συλλέγω Υλικά (Είμαι Συλλέκτης)
• Επιλέγεις «εγγραφή»
Θα λάβεις ένα mail ενεργοποίησης λογαριασμού στο email που δήλωσες
• Μόλις ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου ,θα χρειαστεί να συμπληρώσεις το εταιρικό σου προφίλ .
• Θα γίνει επιβεβαίωση από τον διαχειριστή
• Είσαι έτοιμος να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν υλικά προς διάθεση.

Βήμα 2

ΚαΕίσαι ήδη μέσα στη πλατφόρμα! Συμπλήρωσε τα στοιχεία στο προφιλ σου. Είναι σημαντικό να είσαι ακριβής στα στοιχεία επικοινωνίας . • Συμπλήρωσε τον αριθμό αδείας συλλογής για τα υλικά που θα συλλέγεις μέσω της πλατφόρμας. • Επίλεξε το τρόπο χρήσης της πλατφόρμας ως χρήστης Β2Β ή Β2C • Οργάνωσε το προφίλ της πλατφόρμας ανάλογα με τον ρυθμό συλλογής , το είδος του υλικού, την συχνότητα συλλογής , τα ανταποδοτικά οφέλη.

Βήμα 3

Είσαι έτοιμος! Άμεσα παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο την διάθεση των νέων υλικών Το άθροισμα της διαθέσιμης ποσότητας Την πορεία των υλικών που είναι προς συλλογή Τα υλικά που έχουν ήδη συλλεγεί

Βήμα 4

Αυτό ήταν! Στο μενού συναλλαγές μπορείς να δεις όλες τις συναλλαγές από τους ανακυκλωτές της περιοχής σου. Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις ακόλουθες ενέργειες: 1. βέλτιστη διαδικασία συλλογής με υπολογισμό του μέγιστου φορτιού ανά μέσο συλλογής 2. βέλτιστη διαδικασία συλλογής με υπολογισμό της χιλιομετρικής απόστασης των σημείων 3. Επιβεβαίωση συναλλαγής (εκδήλωση ενδιαφέροντος για το υλικό αυτό) 4. Ολοκλήρωση της συναλλαγής